Klaar voor morgen, met het internet van nu

Technologie is maar technologie. Tot we samen anders werken, kansen krijgen voor de toekomst of ons welzijn ermee verbeteren. Met het beste internet van Telenet maak jij dat waar. Snel, veilig en overal.

Supersnel

Welk internet van Telenet je ook kiest, sneller vind je nergens anders. Internet dat je in een flits verbindt om te sharen, chatten, streamen, downloaden en gamen. Allemaal tegelijk. En gaat er iets mis? Dan staan we klaar om te helpen.

Overal in huis

Wifi op elk plekje in huis waar jij het wil? Het was nog nooit zo makkelijk. Met het slimste wifi-systeem krijg jij het beste bereik tot in elk hoekje. Superstabiel en compleet naadloos. Bovendien staan we altijd klaar om je te helpen.

Volledig veilig

Bij elk nieuw internetabonnement van Telenet zit Safesurf  gratis inbegrepen: hiermee surf je thuis veilig op al je toestellen, dankzij anti-phishing software op je modem die je thuisnetwerk  beschermt. Manieren om je toestellen te beveiligen, maar ook apps en heel wat tips & tricks om je doen en laten te beschermen.

Welke vraag ook, we helpen je graag

Technieker, digitale expert, een medewerker in de winkel of in het contact center? Bij wie je ook terecht komt, onze meer dan 3000 toegewijde medewerkers zetten zich één voor één in voor jou. Welke vraag je ook hebt! Ze luisteren naar je en nemen de tijd om voor jou het juiste antwoord te vinden.

Bestellen

Kom langs onze winkel of vul onderstaande formulier in en we helpen je graag verder!