Reken op de beste kwaliteit in telefonie

95% van onze klanten is tevreden over onze diensten. Maak gebruik van een hoogkwalitatief netwerk. Geniet van de beste prijs-kwaliteit dankzij scherpe prijzen. Je hebt dag en nacht toegang tot onze klantendienst. Beheer jouw verbruik op elk moment met de My BASE-app. Behoud gratis jouw huidig mobiel nummer. Recupereer jouw gegevens gratis in een onze Shop

Controleer je mobiel verbruik

Vind je het belangrijk om jouw mobiel verbruik op te volgen en te beheren via je smartphone, waar je ook bent? Dan is de My BASE-app de oplossing! Het is gratis, makkelijk en 100% mobiel. Installeer de My BASE app.

Alles over een BASE-abonnement

Alle BASE-abonnementen die we vandaag aanbieden, beschikken over 3 belangrijke voordelen:

Onbeperkt* bellen en sms’en

Met onze BASE-abonnementen moet je niet beslissen waar je je geld aan besteedt. Je geniet van onbeperkt* bellen en sms’en. Dankzij deze opties bel en sms je gratis en onbeperkt naar alle nummers in België en binnen de EU-zone (behalve vanuit België naar buitenlandse nummers).

Surfen

Je krijgt ook elke maand opnieuw data om te surfen. Hoeveel GB’s je krijgt, hangt van je abonnement af. Wil je weten hoeveel data je nog over hebt? Bekijk het snel in de My BASE-app of in je klantenzone.

Goed om te weten:

verbruik je meer dan wat inbegrepen is in je abonnement? Als BASE-abonnee surf je verder tegen dezelfde voordelige tarieven buiten je pack.

Bestellen

Kom langs onze winkel of vul onderstaande formulier in en we helpen je graag verder!